Ontmoet Van der Waay op HortiContact en GreenTech
Van der Waay is in 2018 aanwezig op de vakbeurs HortiContact en GreenTech Amsterdam.  Als specialist in kasdekreinigers, krijtmachines en bijbehorende haspels en pompen willen wij op beide evenementen onze relaties en potentiële klanten ontvangen om hun vragen te beantwoorden. Daarnaast hebben we op de beurs alle tijd om bezoekers te informeren over alle actuele productontwikkelingen.

Horticontact
Van 20 tot en met 22 februari zijn wij aanwezig op HortiContact 2018, die plaatsvindt in de Evenementenhal Gorinchem. Met ruim 500 exposanten en 16.000 bezoekers is HortiContact de grootste vakbeurs op het gebied van glastuinbouw in Nederland. Tijdens de drie beursdagen zijn bezoekers elke dag van 13.00 tot 21.00 uur welkom bij onze stand met standnummer 191. 

GreenTech
Later in het jaar kunt u ons bezoeken op de beurs GreenTech. Van 12 tot en met 14 juni geven wij acté de presence op deze belangrijke, internationale handelsbeurs die plaatsvindt in de RAI te Amsterdam. Wilt u meer weten over kasdekreinigers, krijtmachines en de andere producten en diensten van Van der Waay, dan is deze beurs uw kans om met ons in gesprek te gaan. De openingstijden zijn van 10.00 tot 18.00 uur. Bezoek ons in stand 12.630.

Aanmelden
Wilt u Van der Waay op een van de twee vakbeurzen, HortiContact of GreenTech bezoeken, dan kunt u hier entreekaarten aanvragen.
Aanmelden voor HortiContact kan hier.
De inschrijfperiode voor GreenTech is nog niet begonnen.Foto's