Kasdekreinigers

Top Cleaner V kasdekreiniger

Maximaal licht, maximale flexibiliteit

Deze kasdekreiniger voor het type Venlokas, is de nieuwste ontwikkeling binnen de Top Cleaner familie. Omdat deze dekwasser door één kasgoot rijdt is het mogelijk om hem toe te passen op kassen met verschillende kapmaten. 

Lees verder

Heb je vragen over onze producten?

Neem contact op!

Tom Zwanenburg

tom@vdwaay.nl

+31 (0) 613 005 273

Wassen met geopende luchtramen

Bij belichte teelten zijn de luchtramen van de kas gedurende de nacht voor een langere tijd geopend, wat het inzetten van een A model kasdekreiniger beperkt.

Door een set korte borstels te monteren, kan de Top Cleaner V het onderste deel van het glas (daar waar de meeste vervuiling zit) zonder belemmering wassen. Door een slimme constructie worden de kasgoten eveneens gereinigd, zonder hiervoor een aparte gootborstel te moeten monteren.


Diverse besturingen

Een Top Cleaner bestaat uit een kasdekreiniger, en een verplaatsingsplatform welke aan een daarvoor bestemde rails langs de kasgevel wordt geplaatst. Het platform stuurt de kasdekreiniger aan, en verplaatst deze nadat een kap gereinigd is.

Handbediend
Het platform is standaard uitgevoerd met een drukknoppenkast waarmee de kasdekreiniger wordt gestart, en het platform mee wordt verreden langs de kasgevel. Dit noemen wij een handbediende besturing.

Automatisch
Optioneel kan het platform worden geautomatiseerd. In het display (meertalig menu), of vanaf een App op uw mobiele telefoon, programmeert u het aantal te wassen kappen, gevolgd door het startcommando (direct of via tijdklok). Het platform zal zichzelf positioneren voor de kap, en laat de kasdekreiniger net zo lang wassen totdat het aantal ingestelde kappen voltooid zijn. U dient zelf de luchtramen te sluiten.
Lees verder

Download de volgende bestanden