Kasdekreinigers

Top Cleaner kasdekreiniger

Maximaal licht, maximaal rendement

Top Cleaner, de dekwasser voor Venlokassen


Overweegt u om een kasdekreiniger aan te schaffen, dan wilt u uiteraard de juiste keuze maken, het is immers een investering waar u minimaal 10 jaar op moet kunnen vertrouwen. 

Met ruim 30 jaar ervaring in het ontwerpen, het zelf gebruiken als loonbedrijf, en het fabriceren van dekwassers en krijtmachines, weten en begrijpen wij precies wat wel/niet wenselijk is, of wat wel/niet kan.

Samen met u bepalen wij graag de juiste uitvoering van de Top Cleaner waarmee u veilig en prettig kan werken, en uiteraard met een zo kort mogelijke ROI.

Lees verder

Heb je vragen over onze producten?

Neem contact op!

Tom Zwanenburg

tom@vdwaay.nl

+31 (0) 613 005 273

Diverse besturingen

Een Top Cleaner bestaat uit een kasdekreiniger, en een verplaatsingsplatform welke aan een daarvoor bestemde rails langs de kasgevel wordt geplaatst. Het platform stuurt de kasdekreiniger aan, en verplaatst deze nadat een kap gereinigd is.

Handbediend
Het platform is standaard uitgevoerd met een drukknoppenkast waarmee de kasdekreiniger wordt gestart, en het platform mee wordt verreden langs de kasgevel. Dit noemen wij een handbediende besturing.

Automatisch
Optioneel kan het platform worden geautomatiseerd. In het display (meertalig menu), of vanaf een App op uw mobiele telefoon, programmeert u het aantal te wassen kappen, gevolgd door het startcommando (direct of via tijdklok). Het platform zal zichzelf positioneren voor de kap, en laat de kasdekreiniger net zo lang wassen totdat het aantal ingestelde kappen voltooid zijn. U dient zelf de luchtramen te sluiten.

Klimaatcomputer
Desgewenst kan de Top Cleaner aan uw klimaatcomputer worden gekoppeld. Wanneer aan een aantal voorwaarden is voldaan zal de klimaatcomputer de luchtramen sluiten, en de kasdekreiniger een startcommando geven. De kasdekreiniger zal net zolang blijven wassen totdat de klimaatcomputer bepaald heeft dat de luchtramen weer geopend moeten worden.
Lees verder

Veiligheid

Uiteraard is de Top Cleaner gebouwd conform de 2006/42/EC Machinerichtlijn. U mag er dus gerust op zijn dat u een veilige machine aanschaft.
Een CE Verklaring van Overeenstemming (DoC) is opgenomen in de meegeleverde gebruikershandleiding.

Onderscheidend

Voor u ziet elke kasdekreiniger er waarschijnlijk hetzelfde uit, en dat is uiteraard ook zo, de kas bepaalt namelijk in grote mate de vorm van de machine.

Toch zijn er veel technische verschillen; waar de ene fabrikant stopt, gaan wij een paar stappen verder. Door bijvoorbeeld kritisch te zijn in materiaalkeuze en de constructie, is de Top Cleaner de lichtste kasdekreiniger op de markt. Wel zo’n fijne gedachte, met de wetenschap dat de machine over een aluminium kasgoot rijdt.

Borstels, hydrauliek, en lagers; stuk voor stuk onderdelen welke de levensduur en betrouwbaarheid van de machine bepalen. Wanneer wij hierin kunnen verbeteren, dan doen wij dat ook. Wij denken niet “goed is toch goed”. Ons doel is simpelweg de beste machines voor u te blijven fabriceren.
Lees verder

Speciale uitvoeringen