Kasdekreinigers

Top Cleaner Poly kasdekreiniger

Maximale lichtopbrengst in multispan-kassen

Het regelmatig reinigen van het kasdekfolie kan tientallen procenten meer licht in de kas brengen op die momenten dat het gewas dat nodig heeft. Meer licht leidt tot een hogere productie waardoor de investering snel wordt terugverdiend, zelfs wanneer het folie iedere drie of vijf jaar vervangen wordt.

Deze dekwasser rijdt door één kasgoot, met links en rechts een lange arm voorzien van hydraulisch aangedreven borstelschijven. Aan het eind van beiden armen is een zachte steunrol gemonteerd welke op de nokbuis rust en de kasdekreiniger in balans houdt. De armen zijn demontabel en in verschillende lengtes verkrijgbaar. Hierdoor kan één machine op kassen met een verschillende kapbreedte worden gebruikt. Bijvoorbeeld op een 12,80 en 9,60 meter kap.

De Top Cleaner Poly sleept een waterslang achter zich aan. Deze waterslang is aangesloten op een slanghaspel met een hogedruk waterpomp, welke op de grond staat. De hogedrukpomp heeft een groot debiet zodat er een royale hoeveelheid water op het folie stroomt tijdens het wassen.

Lees verder

Heb je vragen over onze producten?

Neem contact op!

Tom Zwanenburg

tom@vdwaay.nl

+31 (0) 613 005 273

Reinigen en coating spuiten

De Top Cleaner Poly is optioneel uit te voeren met een set ingebouwde spuitbomen waarmee het kasdek van een egale schermlaag kan worden voorzien. Vanzelfsprekend levert Van der Waay hiervoor ook een geschikte pomptrailer met slanghaspel.

Geen dure aanpassingen aan kasconstructie

De kasdekreiniger kan met behulp van een verreiker, of autolaadkraan, eenvoudig, snel en veilig op het kasdek worden geplaatst. U kunt dus direct aan de slag met de Top Cleaner Poly!

Geschikt voor elke kapmaat

Met een extra set borstelarmen kan de Top Cleaner Poly dekwasser op verschillende kapmaten worden gebruikt.

Download de volgende bestanden