Kasdekreparatie

Glass Repair Cart

De veiligste manier om kasdekruiten te vervangen

Het vervangen van gebroken ruiten op een kasdek is niet zonder risico's voor de personen die dit werk verrichten. Het werken op hoogte zonder valbeveiliging is bovendien verboden. Daarbij komt ook nog dat de kans op virusverspreiding toeneemt wanneer de reparateurs in uw kas moeten zijn.

Met behulp van de Glass Repair Cart kunnen de ruiten op een veilige manier vervangen worden met een minimum aan risico's. Naast het vervangen van glas kan de Glass Repair Cart ook worden ingezet voor het repareren van insectengaas.

Lees verder

Heb je vragen over onze producten?

Neem contact op!

Tom Zwanenburg

tom@vdwaay.nl

+31 (0) 613 005 273

Originele ruitafmetingen

Door middel van een slimme uitvinding (octrooi aangevraagd) kan een kasdek met gehard glas gerepareerd worden met de standaard glasmaat, zodat het kasdek in zijn oorspronkelijke staat blijft, en u dus geen kleiner glas in voorraad hoeft te hebben.

Valbeveiliging

Dankzij de geintegreerde rails met meerollende aanlijnogen kunnen de reparateurs zich veilig zekeren middels een harnas en vanglijn, geheel volgens de Europese norm EN 795.

Blijven luchten

Geopende luchtramen zijn geen belemmering voor de Glass Repair Cart. Reparaties kunnen dus gewoon overdag worden uitgevoerd zonder dat het klimaat in de kas beïnvloed wordt.

Verplaatsen

Nadat de Glass Repair Cart met behulp van een kraan of verreiker op het kasdek is geplaatst, kan deze vervolgens op een platform, of dat van de
Top Cleaner kasdekreiniger,  worden verplaatst naar de volgende reparatieplek.

Download de volgende bestanden